KINE 2 FIT


WIE IS KINE 2 FIT


Sinds 1984 heeft Patrick Van Everbroeck een eigen praktijk in Oevel, maar pas in 2017 werd het KINE 2 FIT- concept geboren. Sindsdien maakt ook Neel Celen deel uit van het team.

In het concept wordt de focus gelegd op algemene revalidatie, maar vanuit onze interesse en achtergrond willen we vooral ook een hoogstaande sporterevalidatie aanbieden. Om dit te realiseren heeft ons team verschillende opleidingen en bijscholingen gevolgd, waaronder manuele therapie, redcord, dry needling, taping… Deze specifieke behandelmethodes worden na een uitgebreide probleemanalyse geïntegreerd in het individueel behandelingsplan van de patiënt.

Uiteraard bevat het behandelingsplan ook algemene kinesitherapeutische technieken zoals warmte, massage, mobilisatie, stretching en natuurlijk ook oefentherapie. Op deze manier kunnen we de juiste behandeling aanbieden voor uw probleem en kunnen we met de nodige toewijding u zo snel mogelijk van uw klachten verlossen.

ONS TEAMMANAGER – kinesist

Patrick Van Everbroeck


Patrick studeerde in 1984 af als kinesitherapeut aan de katholieke hogeschool te Antwerpen.

Naast zijn jarenlange ervaring heeft hij tijdens de afgelopen jaren nog verschillende bijscholingen gevolgd
zoals manuele therapie, Redcord, dry needling, medische trainingstherapie, sportkinesitherapie, taping enz.
Kinesist

Neel Celen


Sinds 1 september 2017 versterkt Neel Celen het KINE 2 FIT – team. Neel behaalde in juli 2017 het diploma van “master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie” aan de Katholieke Universiteit van Leuven (KUL).

Tevens behaalde hij in 2014 ook het diploma “bachelor in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen”. Vanaf juli 2018 is Neel ook manueel therapeut, na het succesvol afronden van het postgraduaat manuele therapie aan de KUL. In de nabije toekomst staan er nog verschillende bijscholingen/cursussen op het programma.

Neel is erg geïnteresseerd in oefentherapie en in de revalidatie van sportletsels.MAAK EEN AFSPRAAK BIJ JOUW KINESIST

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak bij KINE 2 FIT!

copyright 2017 - webontwerp gekneed door GETS GRAPHIC