KINE 2 FIT


HET CONCEPT


Bij Kine2Fit wordt de focus gelegd op algemene revalidatie, maar vanuit onze interesse en achtergrond willen we ook een hoogstaande sportrevalidatie kunnen aanbieden. Om dit te realiseren heeft het Kine2Fit-team verschillende opleidingen gevolgd. Manuele therapie, personal training, dry needling, taping en redcord zijn enkelen van deze bijscholingen. Deze specifieke behandelmethodes worden na een uitgebreide probleemanalyse geïntegreerd in het individueel behandelingsplan van de patiënt.

Uiteraard bevat het behandelingsplan ook algemene kinesitherapeutische technieken zoals warmte, massage, mobilisatie, stretching maar vooral ook oefentherapie. Op deze manier kunnen we de juiste behandeling aanbieden voor uw probleem en kunnen we met de nodige toewijding u zo snel mogelijk van uw klachten verlossen.

Het Kine2fit-team blijft zich bijscholen om patiënten de beste kwaliteit te kunnen garanderen met de nieuwste behandelingstechnieken.

ONZE MISSIE


Mensen helpen een gezonde en fitte levensstijl te creëeren of te onderhouden waarbij door middel van beweging de functionele capaciteit kan worden vergroot en de grenzen van het menselijk lichaam kunnen worden uitgedaagd. (verlegd)

ONZE VISIE


Door middel van moderne behandelmethodes, individueel aangepaste oefenprogramma’s en persoonlijk gezondheidsadvies willen we het verschil kunnen maken om in de hedendaagse samenleving een gezonde en fitte levensstijd te promoten.

ONS TEAMMANAGER – kinesist

Patrick Van Everbroeck


Patrick was van jongs af al gedreven door sport. Hij heeft grote bewondering voor topsporters maar koos ook zelf voor een opleiding aan de sportschool van Meulebeke. Na de middelbare school moest de keuze gemaakt worden tussen sport en kinesitherapie. Vanuit zijn passie om ook niet-sporters aan het bewegen te krijgen en de fascinatie voor het menselijk lichaam, koos hij uiteindelijk voor kinesitherapie. In 1984 studeerde Patrick af als kinesitherapeut aan de katholieke hogeschool Antwerpen en opende meteen zijn eigen praktijk in Oevel. Naast zijn jarenlange ervaring heeft hij tijdens de afgelopen jaren nog verschillende bijscholingen gevolgd zoals manuele therapie, redcord, dry needling, medische trainingstherapie, sportkinesitherapie, taping en meer.
Kinesist

Neel Celen


Sinds 1 september 2017 versterkt Neel Celen het Kine2fit-team. Neel is altijd geboeid door sport en is zelf een gedreven tennisser, skiër en snowboarder. Na zijn middelbare studies in het college van Herentals besloot Neel om “Sportkot” te gaan doen aan de katholieke Universiteit Leuven (KUL). In 2014 behaalde hij het diploma “Bachelor in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen”. Gedurende deze opleiding groeide bij Neel ook de interesse voor het menselijk lichaam, maar ook voor letsels en revalidatie. Vandaar dat de opleiding kinesitherapie dan ook een logisch vervolg was van zijn studie. In juli 2017 behaalde Neel het diploma “Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie” en een jaar later werd hij ook manueel therapeut na een postgraduaat. Later volgden nog enkele andere opleidingen zoals dry needling, taping en sinds 2020 is Neel ook personal trainer. Vanuit zijn sportmedische achtergrond heeft hij een goede kennis van oefentherapie waarmee hij u graag ondersteunt.Kine2Fit_Lisa Van den Borre

Kinesiste

Lisa Van den Borre


Als 16-jarige werd Lisa doorgestuurd naar een kinesitherapeut omwille van een sportblessure aan haar enkel. Daar ontdekte ze dat ze zelf ook kinesiste wilde worden. In 2015 is ze gestart aan de opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de universiteit Antwerpen waar ze in 2020 afstudeerde met een masterdiploma op zak. Tijdens de opleiding en de eerste jaren werkervaring ontdekte ze al snel dat ze vooral geïnteresseerd was voor de inwendige kinesitherapie. Zowel het behandelen van acute letsels als het ondersteunen en begeleiden van mensen met een langdurige problematiek doet ze met hart en ziel. Ondertussen breidde ze haar kennis nog verder uit via diverse bijscholingen zoals manuele lymfedrainage , ademhalingskinesitherapie ( hyperventilatie) , cardiale revalidatie, littekentherapie enz. Ze wordt graag omringd door mensen waardoor een sociaal beroep haar op het lijf geschreven is. Ze staat altijd klaar en heeft steeds luisterend oor voor haar patiënten.MAAK EEN AFSPRAAK BIJ JOUW KINESIST

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak bij KINE 2 FIT!

copyright 2017 - webontwerp gekneed door GETS GRAPHIC