Kinesist Oevel

Op zoek naar een ervaren kinesist in Oevel?


Op zoek naar een kinesist in Oevel? Maak een afspraak met Kine2fit . Samen kiezen we voor de juiste aanpak voor jouw probleem. Dankzij mijn meer dan dertig jaar ervaring als kinesist en verschillende specialisaties, kan ik ook jou vast en zeker een passende behandeling bieden. Doorheen de jaren bouwde ik een sterke reputatie op in sport- en revalidatiekinesitherapie.

Als kinesist werk ik vanuit mijn praktijk in Oevel.  Ik hecht veel belang aan een gemoedelijke aanpak waarbij jij als patiënt je meteen op je gemak voelt. Bij de recente vernieuwing en modernisering van mijn praktijk, besteedde ik veel aandacht aan een huiselijke en gezellige inrichting.

Elke behandeling start met een uitgebreide kennismaking waarbij we samen diepgaand je fysieke klachten bespreken. Op basis hiervan bekijken we met welk behandelingstraject we de beste resultaten bereiken.

Alle mogelijke fysieke problemen

Je bent bij mij welkom met zowel actuele lichaamsproblemen, postoperatieve revalidatie als chronische behandelingen.

  • Acute problemen: plotse blokkering van de rug of nek, spierscheuren, omgeslagen enkel, tenniselleboog,…
  • Postoperatieve revalidatie: na een meniscusoperatie, kruisbandreconstructie,…
  • Chronische behandelingen: mobilisatie van mensen met een handicap of bejaarden

Verschillende specialisaties

Als kinesist in Oevel bied ik allereerst algemene kinesitherapie aan met warmte, massages, manipulatie, elektrotherapie, oefeningen, rekkingen en mobilisatie.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in nieuwe technieken. In vele gevallen combineer ik tijdens een sessie meerdere behandelingsmethodes, afhankelijk van de evolutie van het probleem en de geboekte vooruitgang. Enkele voorbeelden van gespecialiseerde technieken:

Huisbezoeken

Naast behandelingen bij mij thuis in Oevel, doen we in de namiddag ook huisbezoeken.


OP ZOEK NAAR EEN KINESIST IN OEVEL MET ERVARING?

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak bij KINE 2 FIT!

copyright 2017 - webontwerp gekneed door GETS GRAPHIC