Kinesist Olen

Een kinesist nodig in de omgeving van Olen?


Kinesist Patrick Van Everbroeck telt talrijke patiënten uit Olen. De afgelopen dertig jaar bouwde hij als kinesist heel wat ervaring op. Naast algemene kinesitherapie volgde hij in zijn carrière tal van bijscholingen. Hierdoor specialiseerde hij zich onder andere in sportblessures. Voor elke patiënt tekent Patrick Van Everbroeck een individueel behandelingstraject uit met meestal een combinatie van technieken. Maak een afspraak met Kine2fit .

Naast patiënten uit Westerlo, trekt kinesist Patrick Van Everbroeck veel patiënten uit Olen aan. Met een praktijk in Oevel, ligt Olen uiteraard vlakbij. Als kinesist hecht Patrick Van Everbroeck veel belang aan laagdrempeligheid en gemoedelijkheid. Elke patiënt moet zich snel op zijn gemak voelen. Dit vormde ook de leidraad bij de recente herinrichting van zijn praktijk. Het interieur moest de gezellige sfeer in de praktijk extra bevorderen.

Elk behandelingstraject begint met een grondige kennismaking waarbij de problemen diepgaand worden besproken en geïnventariseerd. Op basis hiervan stel ik een individueel behandelingsplan op. Dit sturen we doorheen de sessies bij op basis van de evolutie van het probleem en jouw aanvoelen.

Een brede waaier aan problemen

Als kinesist voor de ruime regio’s Olen en Westerlo zijn vrijwel alle soorten patiënten welkom. Dit geldt voor mensen met acute problemen zoals sportblessures als nek- of rugblokkades. Ook postoperatieve revalidatie is mogelijk. Daarnaast heb ik verschillende patiënten voor chronische behandelingen. Dit is bijvoorbeeld nodig voor mensen met een handicap of bejaarden. Samen trainen we voor een maximale mobiliteit.

Verschillende specialisaties

Mijn kennis- en ervaringsgebied overschrijdt de algemene kinesitherapie. Als algemene kinesitherapeut werk ik uiteraard met de standaardmethodes zoals warmtemassages, manipulaties, elektrotherapie, rekkingen, oefeningen en mobilisatie. Deze zaken combineer ik met gespecialiseerde technieken. Deze wisselwerking leidt tot de beste resultaten. Enkele van mijn specialisaties:

Waar?

De meeste patiënten ontvang ik in mijn praktijk in Oevel, nabij Olen. Als kinesist ben ik in de namiddag ook beschikbaar voor huisbezoeken.


OP ZOEK NAAR EEN KINESIST IN DE OMGEVING VAN OLEN?

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak bij KINE 2 FIT!

copyright 2017 - webontwerp gekneed door GETS GRAPHIC