Kinesist Tongerlo

Op zoek naar een kinesist in de buurt van Tongerlo?


Patrick Van Everbroeck bouwde de afgelopen dertig jaar ervaring op als kinesist in zijn praktijk in Oevel, vlakbij Tongerlo. Naast algemene kinesitherapie heeft hij een aantal specialisaties, waaronder postoperatieve revalidatie en revalidatie bij sportblessures. Afhankelijk van het probleem en de vooruitgang van de behandeling combineer ik verschillende methodieken voor een optimaal rendement. Maak een afspraak met Kine2fit .

Ik verwelkom patiënten in mijn volledig ingerichte praktijk in Oevel, nabij Tongerlo. Als kinesist hecht ik veel belang aan een huiselijke en gemoedelijke sfeer zodat mijn patiënten zich meteen op hun gemak voelen. Tijdens de recente herinrichting en modernisering van mijn praktijk ging er veel aandacht naar het creëren van een gezellig interieur waarin het aangenaam vertoeven is.

Elke reeks behandelingen start met een kennismakingsgesprek. Ik neem uitgebreid de tijd om je klachten te inventariseren en grondig te bespreken. Op basis hiervan werk ik een individueel behandelingstraject uit dat we bijsturen afhankelijk van je vooruitgang.

Voor elk probleem welkom

Als kinesist voor de regio’s Oevel en Tongerlo richt ik mij op uiteenlopende fysieke problemen. Zo heb ik patiënten met acute problemen, patiënten die na een operatie voor een revalidatie staan en patiënten met chronische problemen. Voor elke patiënt tekenen we een individueel behandelingstraject uit.

Algemeen én gespecialiseerd

Naast mijn algemene opleiding als kinesitherapeut volgde ik doorheen mijn carrière nog verschillende bijscholingen. Als algemene kinesist werken we vooral met warmtemassages, manipulaties, elektrotherapie, rekkingen, oefeningen en mobilisatie. Deze technieken vul ik, afhankelijk van het specifieke probleem, aan met gespecialiseerde behandelingsmethodes. Je kan bij mij ook terecht voor:

In mijn praktijk of bij je thuis?

De meeste behandelingen vinden in de voormiddag en ‘s avonds in mijn praktijk plaats in Oevel, nabij Tongerlo. Als kinesist ben ik verder ook beschikbaar voor huisbezoeken in de namiddag.


NOOD AAN EEN KINESIST IN DE OMGEVING VAN TONGERLO?

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak bij KINE 2 FIT!

copyright 2017 - webontwerp gekneed door GETS GRAPHIC