Kinesist Westerlo

Nood aan een kinesist in Westerlo?


Kinesist Patrick Van Everbroeck uit Westerlo bouwde al meer dan dertig jaar ervaring op in zijn praktijk. Je bent welkom voor alle mogelijke fysieke problemen, waaronder sportblessures en revalidatie. Met een combinatie van traditionele kinesitherapiemethodes en gespecialiseerde technieken bied ik elke patiënt op maat een gepaste behandeling aan. Maak een afspraak met Kine2fit .

Ik beschik als kinesist over een eigen volledig ingerichte praktijk in Westerlo (Oevel). Een gemoedelijke aanpak staat bij mij altijd voorop. Patiënten moeten zich meteen op hun gemak voelen. Daarom besteedde ik bij de herinrichting van mijn praktijk veel aandacht aan een gezellige en huiselijke sfeer.

Vooraleer de behandeling te starten, neem ik grondig de tijd voor een inventarisatie en een bespreking van je fysieke klachten. Dit vormt de basis voor het uitstippelen van een individueel behandelingstraject.

Tal van fysieke problemen

Ik behandel patiënten met uiteenlopende fysieke problemen: acute problemen, revalidatie na een operatie en chronische behandelingstrajecten.

  • Acute problemen: een behandelingstraject dat we opstarten na plotse rug- of nekproblemen, een spierscheur die behandeling vereist, een omgeslagen enkel, een tenniselleboog…
  • Postoperatieve revalidatie: stap voor stap werken we aan je revalidatie na een heupoperatie, een knieoperatie,…
  • Chronische behandelingen: via frequente, langdurige behandelingen verzekeren we maximale mobiliteit aan mensen met een handicap of bejaarden

Zowel algemeen als gespecialiseerd

Met het oog op een efficiënte behandeling combineer ik als kinesist uit Westerlo een combinatie van behandelingstechnieken. Uiteraard is er de algemene kinesitherapie waarbij wordt gewerkt met warmtemassages, manipulatie, elektrotherapie, rekkingen, oefeningen en mobilisatie.

Deze algemene methode combineer ik binnen een behandelingstraject vaak met één of meer gespecialiseerde technieken. Zo volgde ik doorheen mijn carrière al vele bijscholingen. Enkele voorbeelden:

Bij jouw thuis?

Naast de behandelingen in mijn eigen praktijk in Westerlo (Oevel), bied ik als kinesist de optie aan van huisbezoeken. Deze vinden plaats in de namiddag.


NOOD AAN EEN KINESIST IN WESTERLO?

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak bij KINE 2 FIT!

copyright 2017 - webontwerp gekneed door GETS GRAPHIC