Manueel therapeut Westerlo

Een manueel therapeut nodig in Westerlo?


Kinesist Patrick Van Everbroeck uit Westerlo specialiseert zich als manueel therapeut in het behandelen van aanhoudende pijnen in nek, rug, schouders, polsen,… Een manueel therapeut richt zich via een bepaalde methodologie op het probleem en gaat uiterst systematisch te werk. Hij beschikt over meer dan dertig jaar ervaring als kinesist met een eigen praktijk. Als manueel therapeut behandelt hij vooral patiënten uit Westerlo. Maak een afspraak met Kine2fit .

Ik beschik als kinesist over een eigen volledig ingerichte praktijk in Westerlo Manuele therapie is een doelgerichte methodiek die werd ontwikkeld in Nederland. Patrick Van Everbroeck uit Westerlo volgde de nodige bijscholingen zodat hij zich gediplomeerd manueel therapeut mag noemen.

Problemen in kaart brengen

Deze methodiek start altijd met een zeer grondige bespreking van de lichamelijke klachten. Vooral mensen met langdurige en aanhoudende pijnen aan nek, rug, schouders, polsen,… hebben baat bij manuele therapie. Tijdens dit kennismakingsgesprek volgen we een vragenprotocol en voeren we bepaalde testen uit.

Verschillende techniekenn

Aan de hand van deze eerste analyse werken we een behandelingstraject uit met verschillende technieken:

  • Manuele therapie voor het losmaken van stroeve gewrichten en spieren
  • Manipulaties (het zogeheten ‘kraken’)
  • Spierrekeningen</strong
  • Gewrichtsmanipulatiesn</strong
  • Oefentherapien</strong

Alle technieken worden geconcentreerd op het verminderen van de lichamelijke klachten. Doorheen de verschillende sessies stuur ik bij totdat we de juiste aanpak vinden.

Ook algemeen kinesist

Naast manuele therapie ben ik als kinesist uit Westerlo gespecialiseerd in revalidatie en sportblessures. Hiervoor gebruik ik vooral warmtemassages, fricties, elektrotherapie, rekkingen, manipulaties,…

Het is juist de combinatie van verschillende mogelijkheden die voor de patiënt een meerwaarde biedt.


WENST U MANUELE THERAPIE IN WESTERLO?

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak bij KINE 2 FIT!

copyright 2017 - webontwerp gekneed door GETS GRAPHIC