Revalidatie sportkine Westerlo

In Westerlo op zoek naar een kinesist voor revalidatie-sportkine?


Kinesist Patrick Van Everbroeck uit Oevel (Westerlo) specialiseert zich in revalidatie-sportkine. Alle sporters uit de ruime regio Westerlo zijn met een blessure welkom voor onze gespecialiseerde revalidatie-sportkine. Dankzij een combinatie van technieken en gerichte oefeningen, kan u uw sportbeoefening zo snel mogelijk hervatten. Bovendien helpen we u met een individueel behandelplan om uw conditie zo snel mogelijk op peil te krijgen. Maak een afspraak met Kine2fit .

Patrick Van Everbroeck beschikt over meer dan dertig jaar ervaring als kinesist. Doorheen deze jaren bouwde hij een enorme schat aan ervaring op in sportblessures. Hij vindt een gemoedelijke en laagdrempelige aanpak bijzonder belangrijk. Alle soorten sporters – geoefend of recreatief – zijn meer dan welkom. De recente herinrichting van de praktijk focuste zich op het creëren van een aangename en aantrekkelijke trainings- en behandelingsruimtes waar je in alle comfort revalideert van je sportblessure.

Verschillende technieken

Patrick Van Everbroeck combineert de technieken van algemene kinesitherapie met bijkomende specialisaties. Zo wordt er voor elke sportblessure een individueel behandelingstraject uitgetekend, gebaseerd op een diepgaand gesprek over de klachten en fysieke problemen. Daarbij kan het gaan om een acuut sportletsel: spierscheur, omgeslagen enkel,… Een andere mogelijkheid zijn langdurige ontstekingen of letsels door overbelasting. Een derde mogelijkheid voor revalidatie-sportkine zijn postoperatieve behandelingstrajecten, bijvoorbeeld na een kruisbandreconstructie of een operatie aan de meniscus.

Algemene kine

Op vlak van algemene kinesitherapie werkt Patrick Van Everbroeck met warmte,massages, elektrotherapie, rekkingen, fricties, manipulaties, gerichte spierversterkende oefeningen en taping. Op vlak van taping werkt hij zowel met klassieke taping als fysiotaping.

Extra technieken

Deze algemene methodieken vult Patrick Van Everbroeck aan met gespecialiseerde methodes zoals manuele therapie of shockwave. Bij manuele therapie gaan we zeer gericht langdurige pijnen behandelen. Shockwave leidt tot uitstekende resultaten bij langdurige ontstekingen of letsels door overbelasting.


NOOD AAN SPORTKINE-REVALIDATIE IN DE OMGEVING VAN WESTERLO?

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak bij KINE 2 FIT!

copyright 2017 - webontwerp gekneed door GETS GRAPHIC