Shockwave therapie Westerlo

Op zoek naar shockwave therapie in de regio Westerlo?


Kinesist Patrick Van Everbroeck biedt in zijn praktijk Kine2fit in Westerlo (Oevel) de mogelijkheid van shockwave therapie. Met het oog op een maximaal rendement combineer ik shockwave therapie meestal met andere technieken van kinesitherapie. Als kinesist beschik ik over meer dan dertig jaar ervaring. Tijdens mijn carrière specialiseerde ik me diepgaand in verschillende domeinen, waaronder sportblessures. Interesse in shockwave therapie in de regio Westerlo? Maak een afspraak met Kine2fit .

Shockwave therapie werkt volgens hetzelfde principe als een niersteenverbrijzelaar. In plaats van nierstenen richten we ons nu op de hardnekkige kalkaanslag die gepaard gaat met langdurige ontstekingen aan de achillespees, in de knie, de schouder,… Zo behandelen we met shockwave therapie regelmatig lopers met ontstekingen en overbelasting of sporters met fasciitis plantaris (hielspoor). Via manuele behandelingen is het vaak onmogelijk om deze kalkresten te doen verdwijnen.

Onze grote kracht schuilt in de combinatie van shockwavetherapie met een algemene behandeling als kinesist. In tegenstelling tot bijvoorbeeld ziekenhuizen waar de shockwave als geïsoleerde behandeling wordt toegepast, combineer ik shockwave met aanvullende technieken zoals manuele therapie, warmtemassage, fricties, elektrotherapie, strekkingen, manipulaties, mobilisatie en gerichte oefeningen. Deze combinatie leidt tot de beste resultaten.

Hoe werkt shockwave therapie?

De term shockwave verwijst naar de mechanische drukpulsen die zich als een golf doorheen het lichaam voort bewegen. Door deze pulsen te richten op de pijnlijke zone, schieten deze als het ware de kalkresten weg die ontstaan na langdurige ontstekingen. Het gaat om hoorbare hoogenergetische geluidsgolven.

Shockwave is uitermate geschikt om pijnlijke ontstekingen te behandelen. Al na twee of drie sessies verklaart de overgrote meerderheid van de patiënten zich pijnvrij of voelt hij of zij een grote vooruitgang. Gemiddeld geven wij vier shockwave behandelingen.

Shockwave therapie nodig in Westerlo?

Elk behandelingstraject start met een grondige inventarisatie van je klachten, waarna we een individueel behandelingsplan uitstippelen.


OP ZOEK NAAR EEN SPECIALIST VOOR SHOCKWAVE THERAPIE IN WESTERLO?

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak bij KINE 2 FIT!

copyright 2017 - webontwerp gekneed door GETS GRAPHIC