Maatregelen die we hanteren in onze praktijk

mei 4, 2020
rainpharma.jpg

In deze speciale Corona -tijden willen we u op de hoogte houden van de maatregelen die we hanteren in onze praktijk.

Wij dragen hygiëne hoog in het vaandel door onze materialen te desinfecteren , een mondmasker te dragen maar vooral heel veel onze handen te wassen . Daarom vragen wij van onze patiënten om ook steeds bij het begin van elke behandeling eerst hun handen te wassen . Wij weten uit ervaring dat sommige mensen al problemen ondervinden door dat vele wassen zoals uitgedroogde handen of zelfs kloven . Daarom voorzien wij in onze praktijk de 100% natuurlijke zeep van Rainpharma. Dit is een uiterst geconcentreerde zeep met enkel natuurlijke ingrediënten en zonder chemische grondstoffen. En bovendien is het ook nog Belgisch fabricaat.

Eén kleine druppel volstaat om uw handen grondig te wassen , één pompje volstaat voor het ganse lichaam. De zeep ruikt naar de puur essentiële oliën die er een aangename aromatische geur aan geven.

Wij zijn dus overtuigd van de zeer hoge kwaliteit van deze zeep . Bent u zelf geïnteresseerd om dit product ook voor u thuis aan te schaffen ? Het product wordt verkocht in ons bijhorend schoonheidsinstituut Annabeauté of kijk snel op  de webshop van studio Annabeauté. Hier vindt u uitgebreide informatie en de andere Rainpharma-producten.”

copyright 2017 - webontwerp gekneed door GETS GRAPHIC